Vilkår og betingelser

Vilkår og betingelser for brug af AllesPizzakiosk

1- Godkendelse Anvendelse af AllesPizzakiosk Betingelser og vilkår

Din adgang til og brug af AllesPizzakiosk udelukkende er omfattet af disse vilkår og betingelser. Du vil ikke bruge hjemmesiden til ethvert formål, der er ulovlige eller forbudt af disse vilkår og betingelser. Ved at bruge det websted, du er fuldt ud accepterer de vilkår, betingelser og ansvarsfraskrivelser indeholdt i denne meddelelse. Hvis du ikke accepterer disse vilkår og betingelser skal du straks stoppe med at bruge hjemmesiden.

2- kreditkort detaljer

Vi modtager :

Dankort og VISA/Dankort      Logo Dankort

VISA                                

eDankort                          Logo eDankort

Visa Electron                    

3- Rådgivning

indhold AllesPizzakiosk hjemmeside udgør ikke rådgivning og bør ikke påberåbes i at foretage eller undlade at foretage enhver beslutning.

4- Ændret anvendelse

AllesPizzakiosk forbeholder sig retten til:
4,1 ændre eller fjerne (midlertidigt eller permanent) webstedet eller nogen del af det uden varsel, og du bekræfte, at AllesPizzakiosk ikke er ansvarlig over for dig for en sådan ændring eller fjernelse og.
4,2 ændre disse vilkår og betingelser til enhver tid, og din fortsatte brug af hjemmesiden efter eventuelle ændringer anses for at være din accept af en sådan ændring.

5 Links til tredjeparts websteder

AllesPizzakiosk Website kan indeholde links til tredjeparts websteder, der kontrolleres og vedligeholdes af andre. Ethvert link til andre hjemmesider er ikke en godkendelse af disse websteder, og du anerkender og accepterer, at vi ikke er ansvarlige for indholdet eller tilgængeligheden af ​​sådanne hjemmesider.

6- Copyright

6,1 Alle ophavsrettigheder, er varemærker og alle andre immaterielle rettigheder i hjemmesiden og dens indhold (herunder uden begrænsning Website design, tekst, grafik og alle software-og kildekoder forbundet med hjemmesiden) ejet af eller licenseret til AllesPizzakiosk eller på anden måde bruges af AllesPizzakiosk som tilladt ved lov.
6,2 I adgang til hjemmesiden accepterer du, at du vil få adgang til indholdet udelukkende for din personlige, ikke-kommerciel brug. Ingen af ​​indholdet kan downloades, kopieres, reproduceres, overføres, opbevares, sælges eller distribueres uden forudgående skriftlig tilladelse af rettighedsindehaveren. Dette udelukker downloading, kopiering og / eller udskrivning af sider på hjemmesiden til personlig, ikke-kommerciel brug i hjemmet.

7- Ansvarsfraskrivelse og begrænsning af ansvar

7,1 Hjemmesiden stilles til rådighed på en AS IS og AS foreliggende grundlag uden nogen repræsentation foretaget eller godkendelse og uden garanti af nogen art om udtrykkelige eller stiltiende, herunder men ikke begrænset til, stiltiende garantier for tilfredsstillende kvalitet, egnethed til et bestemt formål, ikke-krænkelse, kompatibilitet, sikkerhed og nøjagtighed.
7,2 I det omfang det er tilladt ved lov, vil AllesPizzakiosk ikke være ansvarlig for nogen direkte eller indirekte tab eller skade, hvad (herunder uden begrænsning tab af forretning, muligheder , data, fortjeneste), der udspringer af eller i forbindelse med brugen af ​​hjemmesiden.
7,3 AllesPizzakiosk giver ingen garanti for, at funktionaliteten af ​​hjemmesiden vil være uafbrudt eller fejlfri, at fejl vil blive rettet, eller at hjemmesiden eller den server, der gør den tilgængelig er fri for virus eller andet, som kan være skadelige eller destruktive.
7,4 Intet i disse vilkår og betingelser skal fortolkes således, at udelukke eller begrænse erstatningsansvar AllesPizzakiosk for døden eller personskade som følge af uagtsomhed fra AllesPizzakiosk eller dets medarbejdere eller agenter.

8- Indemnity

Du accepterer at skadesløsholde og holde AllesPizzakiosk og dens medarbejdere og agenter skadesløse fra og mod alle forpligtelser, advokatomkostninger, skader, tab, omkostninger og andre udgifter i relation til eventuelle krav eller sager, der indbringes mod AllesPizzakiosk udspringer af misligholdelse af dig af disse vilkår og betingelser eller andre forpligtelser i forbindelse med din brug af denne hjemmeside.

9- Severance

Hvis nogen af ​​disse vilkår og betingelser skal bestemmes til at være ugyldig, ulovlig eller ikke kan håndhæves af nogen årsag af nogen kompetent domstol da sådanne vilkår og betingelser skal være afskåret, og de resterende vilkår og betingelser skal overleve og forblive i fuld kraft og virkning og fortsætte med at være bindende og kan håndhæves.

10- Lovvalg

Disse vilkår og betingelser skal være underlagt og fortolkes i overensstemmelse med lovgivningen i Danmark, og du hermed forelægge enekompetence Danmark domstole.

Link til kontrolrapport af fødevarestyrelsen http://www.findsmiley.dk/119403
Allés Pizza og Kiosk © 2018